Elena Aurel – Infirmieră

140983maxim

Elena Aurel, infirmieră la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Clinic de Urgenţă Militar „Dr. Ştefan Odobleja“ Craiova, este cercetată de procurorii DNA din luna aprilie 2012 pentru comiterea infracţiunii de trafic de influenţă în formă continuată. Procurorii Anticorupţie au stabilit că, între anii 2010 şi 2012, infirmiera Elena Aurel a cerut de la două persoane 10.500 de euro şi 1.800 de lei, bani care trebuia să ajungă la ofiţeri superiori din cadrul Ministerului Apărării Naţionale pentru angajarea în cadrul armatei. Elena Aurel a fost prinsă în timp ce primea de la un denunţător 2.000 de euro şi 1.000 de lei.

Update:

La începutul lunii ianuarie 2013 Elena Aurel a fost condamnată definitiv pentru trafic de influenţă printr-o hotărâre a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Înalta Curte a respins recursul inculpatei, acesta urmând să execute pedeapsa dată de Tribunalul Dolj – doi ani şi şase luni de închisoare cu executare. În decembrie 2013 condamnata a fost eliberată condiționat din penitenciar printr-o hotărâre a Judecătoriei Craiova.

Infirmiera Elena Aurel nu se afla la prima întâlnire cu oamenii legii. În 2003, femeia a fost condamnată de Tribunalul Militar Timişoara la trei ani de închisoare cu suspendare pentru instigare la fals material în înscrisuri oficiale, instigare la fals intelectual, uz de fals şi complicitate la înşelăciune.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *